Pěkný Nový rok v Lišce

19.01.2016 12:37

Děkujeme …

Tak máme v Lysolajích krásně opravenou hasičárnu, všechno funguje, všechno září novotou. Pro nás Lišky má právě dokončená rekonstrukce ještě sladší příchuť. Dostaly jsme k dispozici vlastní zázemí, místnost sice malou, ale zato jenom naši. Však už jsme ty hračky a kreativní poklady neměli kam dávat. Teď budou mít všechny liščí pomůcky své místo a my mnohem jednodušší práci. Je na místě vyzdvihnout zásluhy naší Lišky Petry, díky které jsme mohly fungovat v průběhu rekonstrukce a také vyjádřit uznání našim členkám  Mileně, Sandře, Petře, Michale, Monice a Marcele, které zvládly přestěhovat celou Lišku zpět do hasičárny za neuvěřítelné 2 hodiny. Z nového zázemí jsme všechny nadšené a proto ještě jednou posíláme vzkaz na obecní úřad: děkujeme!

Nyní se tedy opět scházíme každé pondělí a středu v hasičárně. Jako každý rok v zimě máme spoustu nových kamarádů, kteří získávají první zkušenosti v dětském kolektivu. Nebojte se a přijďte se svým dítkem. Určitě si tu oba najdete něco na zábavu,  naučíte se spoustě nových písniček i básniček. Maminky si vyzkouší skvělé typy, jak doma děti rozvíjet a zároveň zabavit.

Skvělou příležitostí pro zábavu a samostatné tvoření i pro ty nejmenší nabídne letošní první Šikovná liščí tlapka. Oblíbená odpolední výtvarná dílna pro děti a jejich rodiče, proběhne tentokrát v úterý 26. ledna. Od šestnácti do osmnácti hodin se můžete umělecky vyřádit s razítky. Nezapomeňte si přinést trička, textilní tašky nebo látky. Můžete vyrobit originální dárky nebo úžasné módní doplňky. Těšíme se na všechny malé i velké umělce.