Den otců v neděli v Houslích

21.06.2011 01:59

 

Děkuji všem, kteří i přes nepřízeň počasí přišli a bavili se s námi. Den otců začal deštivě,  v Houslích se v půl druhé rozpršelo tak, že jsem s napětím čekala, kdo dorazí do Houslí na Den otců. Plánovaný rodinný piknik proběhl za účasti místních i přespolních rodin, proměnlivé počasí, které nám příliš ze začátku nepřálo, se nakonec umoudřilo a i přes občasné sprchnutí jsme prožili pěkné nedělní odpoledne.  Liška s Rybičkou a s agenturou Abelo připravila bohatý program pro rodiny s dětmi, který byl věnován koním a dostihům. Děti si mohly vyrobit ve výtvarné dílně koníka, čepici a zúčastnit se Velké lysolajské steeplechase. Nevyhlášenou výherkyní soutěže O nejlepší koláč vyhrála Míša, byl meruňkový a moc dobrý, moc děkujeme. Dostih tatínků vyhrál Jakubův táta, který říkal, že je jeho starší bratr... musíme si v tom ještě udělat jasno, Míšo. Dostih dětí starších vyhrál přespolní Kryštof Jirásek z Roztok s koněm Nevím a na druhém místě skončil Petr Zháňal s koněm Nevím2, třetí místo obsadila v dospělácích Liška Marcela a  a v dětech Tomáš Panoch. Menší děti zvítězily všechny do jednoho a vyhrály kulatou sušenkovou medaili. Každý kdo si zakoupil lístek do tomboly za 5K mohl vyhrát hodnotné ceny, děkujeme za příspěvek na materiál a zakoupená polínka.

Těšíme se na vás zase příště, před koncem prázdnin, poslední týden v srpnu - sledujte náš web. 

Speciální poděkování

tatínkům za účast v dostihu, obci za půjčení dvou stanů, které nám velmi pomohly přečkat úvodní průtrž, všem účastníkům, že se nezalekli počasí a přišli se pobavit s námi, Jitce Kafkové za vydatnou pomoc s dílnou a duševní podporu, Šárce Ábelové za ukázku a věnování kouzelných fix Blendypens, Janě za neúnavné nastřelování koní, Mileně za neustálý optimismus a perfektní tombolu. 

 

Podpořili nás

Dobrovolník roku 2017 T-Mobile

27.11.2017 11:39
Děkujeme Lišce Míle, za to že šla opět s kůží na trh a v soutěži zaměstnanců T-Mobile a.s. získala titul Dobrovolník roku, 3. místo a krásných 5.000,-Kč do liščího fondu.   

Dotace na provoz Lišky

08.06.2017 15:24
Děkujeme zastupitelstvu městské části Praha Lysolaje za přidělení dotace na provoz Spolku Liška Lysolaje ve výši 49 000,- Kč.    Těšíme se na další spolupráci v roce 2018.

Barvy na textil

03.12.2015 20:47
Děkujeme Síti mateřských center za darování 12ks textilních barev na tisk do Lišky. 
1 | 2 | 3 | 4 | 5 >>

Kurzy Yamaha

Přijďte mezi nás na Yamahu - 7.3. ukázkové hodiny

08.10.2011 18:23
Hudební škola Yamaha v Lysolajích pořádá 7.3. ukázkové hodiny od 9:00 (Krůčky), 10:00 (Krůčky) a 11:00 hodin (Robátka). Můžete přihlašovat děti na kurzy, začínáme nové čtvrtletí. Otevíráme od března novou hodinu pro Robátka a máme volná místa v Prvních krůčcích k hudbě. Více...